Jídelní lístek na další týden

3.červen - 7.červenTisk
23.týden 2019
    • Pondělí 3.6.2019
    • polévka: Dršťková z hlívy ústřičné
      hlavní jídlo: Bylinkové rizoto se špenátem, cuketou a hráškem s marinovaným tofu A6,10
       Karbanátky zeleninové s bramborovou kaší A1,6
      velký salát: Těstovinový s fenyklem, olivami, sušenými rajčaty a mandlemi A1,8
      výrobky: Muffin ostružinový s mákem A1
       Pickles (kvašená zelenina) z bílého zelí
       Tortilla plněná pečenou zeleninou s balkánským sýrem A1,6,7,10
    • Úterý 4.6.2019
    • polévka: Zeleninový vývar s cizrnou
      hlavní jídlo: Paella s mořskou řasou Hijiky a bílým tofu A6
       Enchiladas - zapečená tortilla s rajčatovou omáčkou, se salátem A1
      velký salát: Quinoový s blanšírovanou brokolicí a karotkou, s mandlemi a paprikovou majonézou A6,8,10
      výrobky: Muffin ostružinový s mákem A1
       Plněná kapsa "Ratatouille" A1
       Pickles (kvašená zelenina) z bílého zelí
       Tortilla plněná pečenou zeleninou s balkánským sýrem A1,6,7,10
    • Středa 5.6.2019
    • polévka: BorščA6
      hlavní jídlo: Bretaňské fazole s pečenou polentou a salátem s červenou řepou A6
       Tempehové knedlíčky s červeným zelím A1,6
      velký salát: Jarní bulgurový s ředkvičkami, rukolou a balkánským sýrem A1,7
      dezert: Datlovo-arašídová kulička A5
      výrobky: Plněná kapsa "Ratatouille" A1
       Pickles (kvašená zelenina) z bílého zelí
       Vegeburger s rostlinnou uzeninou, rajčaty, salátem a dresinkem A1,6,10
    • Čtvrtek 6.6.2019
    • polévka: Zelňačka s dýní, kapustou a červenou čočkou
      hlavní jídlo: Výpečky z hlívy se špenátem a bramborovým knedlíkem A6
       Špagety se sušenými rajčaty s olivami a řapíkatým celerem A1,9
      velký salát: Cizrnový s pečeným květákem, s tahini-kaparovým dresinkem A11
      dezert: Křehký jablečný koláč A1
      výrobky: Plněná kapsa "Ratatouille" A1
       Pickles (kvašená zelenina) z bílého zelí
       Tortilla plněná pečenou zeleninou s balkánským sýrem A1,6,7,10
    • Pátek 7.6.2019
    • polévka: Rajská s rýží
      hlavní jídlo: Zapečené bazalkové brambory se zeleninou v omáčce ze sušených rajčat, s bílými fazolemi A6,10
       Hrachová kaše s pečenou rostlinnou uzeninou, podávané se salátem z kysaného zelí A6
      velký salát: Z čočky beluga s pečenou dýní na pepři s rukolou A6
      dezert: Křehký jablečný koláč A1
      výrobky: Plněná kapsa "Ratatouille" A1
       Pickles (kvašená zelenina) z bílého zelí
       Tortilla plněná pečenou zeleninou s balkánským sýrem A1,6

vhodné pro bezlepkovou dietu
Změny jídelního lístku vyhrazeny.
© VEGIT-POINT 2011-2019, poslední změna: 2.ledna 2019 v 8:00