Jídelní lístek

17.červenec - 20.červenecTisk
29.týden 2018
    • Úterý 17.7.2018
    • polévka: Čočková s rajčaty
      hlavní jídlo: Batátové karí s cuketou a hráškem s jasmínovou rýží A10
       Špagety s boloňským ragú sypané sýrem Gran moravia A1,7,9
      velký salát: Kuskusový s peč. paprikou, lilkem a cuketou s cizrnou A1
      výrobky: Muffin malinový A1
       Tortilla plněná mexickou směsí s pikantní rajčatovou salsou A1,6
    • Středa 18.7.2018
    • polévka: Pórková A6
      hlavní jídlo: Rizoto s hráškem, cuketou a baby špenátem s marinovaným tofu, sypané praženou slunečnicí A6,8
       Zelenina se sušenými rajčaty a bílými fazolemi zapečené s bazalkovou kaší A6,9,10
      velký salát: Brokolicový s okurkou a jarní cibulkou ve sladkém chilli dresinku A6,10,11
      výrobky: Muffin malinový A1
       Tortilla plněná mexickou směsí s pikantní rajčatovou salsou A1,6
    • Čtvrtek 19.7.2018
    • polévka: Pastinákový krém s kokosovým mlékem a semínky koriandru A9
      hlavní jídlo: Karbanátky z hlívy ústřičné s pečenými bramborami ve slupce s dresinkem A1,6,10
       Hrachová kaše s pečeným tofu s cuketou, paprikou a lilkem A9
      velký salát: Z rýžových nudlí s květákem, brokolicí a karotkou, s arašídovým máslem a limetkou A5,11
      dezert: Rybízový koláč s mandlovou drobenkou A1,8
      výrobky: Tortilla plněná mexickou směsí s pikantní rajčatovou salsou A1,6
    • Pátek 20.7.2018
    • polévka: Minestrone s čočkou a batáty A9
      hlavní jídlo: Francouzské brambory s tempehem a salátem z kysaného zelí A6
       Dál z červené čočky s rýží basmati A10
      velký salát: Z pečené dýně se špaldou a balkánským sýrem A1,7
      dezert: Rybízový koláč s mandlovou drobenkou A1,8
      výrobky: Tortilla plněná mexickou směsí s pikantní rajčatovou salsou A1,6

vhodné pro bezlepkovou dietu
Změny jídelního lístku vyhrazeny.
© VEGIT-POINT 2011-2017, poslední změna: 2.ledna 2017 v 16:00