Jídelní lístek

21.leden - 25.ledenTisk
4.týden 2019
    • Pondělí 21.1.2019
    • polévka: Krémová s červenou čočkou
      hlavní jídlo: Pečená dýně a květák v krémové omáčce s pikantně marinovaným tofu a jasmínovou rýží
       Karbanátky zeleninové s bramborovou kaší A1,6
      velký salát: Kuskusový s pečenou dýní, květákem a červenou paprikou s hořčičným semínkem a červenými fazolemi A1,10
      výrobky: Muffin se sušenými meruňkami a pomerančovou kůrou A1
       Pickles (kvašená zelenina) z bílého zelí
       Tortilla plněná mexickou směsí s pikantní rajčatovou salsou A1,6
    • Úterý 22.1.2019
    • polévka: Batátovo-kukuřičný krém s kokosem
      hlavní jídlo: Cizrnová korma s rýží basmati A8,10
       Dýňové nugetky se šťouchanými bramborami a dresinkem A6,10
      velký salát: Z červené řepy s čočkou beluga a pečenými žampiony s majonézovým dresinkem A6,10
      výrobky: Muffin se sušenými meruňkami a pomerančovou kůrou A1
       Pickles (kvašená zelenina) z bílého zelí
       Plněná kapsa špenátová s balkánským sýrem A1,7
       Tortilla plněná mexickou směsí s pikantní rajčatovou salsou A1,6
    • Středa 23.1.2019
    • polévka: Jihočeská kulajda A6
      hlavní jídlo: Květák se zeleninou, červenou čočkou a špenátem zapečené s bramborovou kaší A6,8,10
       Hrachová kaše s pečenou rostlinnou uzeninou a dýní, salát s pickles A1,6
      velký salát: Cizrnový s pečeným lilkem a červenou cibulkou se sušenými rajčaty a baby špenátem
      dezert: Kokosové kuličky plněné karobem A6
      výrobky: Pickles (kvašená zelenina) z bílého zelí
       Plněná kapsa špenátová s balkánským sýrem A1,7
       Vegeburger s rostlinnou uzeninou, rajčaty, salátem a dresinkem A1,6,10
    • Čtvrtek 24.1.2019
    • polévka: Portugalská fazolová s rajčaty A6,9
      hlavní jídlo: Řízky z hlívy ústřičné s bramborovým salátem s červenou řepou A1,6,10
       Plněné kapustové závitky s rajskou omáčkou a pečenou polentou A6
      velký salát: Z rýžových nudlí s květákem, brokolicí a karotkou, s arašídovým máslem a limetkou A5,11
      dezert: Makovník s citronovou polevouA1
      výrobky: Pickles (kvašená zelenina) z bílého zelí
       Plněná kapsa špenátová s balkánským sýrem A1,7
       Tortilla plněná mexickou směsí s pikantní rajčatovou salsou A1,6
    • Pátek 25.1.2019
    • polévka: Dýňový krém
      hlavní jídlo: Chilli sin carne s rýží basmati
       Smažený květák s bramborami a s naší tatarkou A1,6,10
      velký salát: Z pečené dýně se špaldou a balkánským sýrem A1,7
      dezert: Makovník s citronovou polevouA1
      výrobky: Plněná kapsa zelná s uzeninou A1,6
       Pickles (kvašená zelenina) z bílého zelí
       Plněná kapsa špenátová s balkánským sýrem A1,7
       Tortilla plněná mexickou směsí s pikantní rajčatovou salsou A1,6

vhodné pro bezlepkovou dietu
Změny jídelního lístku vyhrazeny.
© VEGIT-POINT 2011-2019, poslední změna: 2.ledna 2019 v 8:00