Jídelní lístek

20.listopad - 23.listopadTisk
47.týden 2018
    • Pondělí 19.11.2018
    • polévka: Dršťková z hlívy ústřičné
      hlavní jídlo: Tempehové knedlíčky s červeným zelím A1,6
      velký salát: Z čočky beluga s pečenou dýní na pepři s rukolou A6
      výrobky: Muffin jablkový s mandlemi a skořicí A1,8
       Pickles (kvašená zelenina) z bílého zelí /B/
       Tortilla plněná pečenou zeleninou s balkánským sýrem A1,6,7,10
    • Úterý 20.11.2018
    • polévka: Dýňová s pečenou paprikou
      hlavní jídlo: Pikantní fallafel z červené čočky s mačkanými bramborami s hráškem, s kokosovým chutney
       Špagety se sušenými rajčaty, olivami a řapíkatým celerem A1,9
      velký salát: Bramborový s česnekovou majonézou a lískovými ořechy A6,8,10
      výrobky: Muffin jablkový s mandlemi a skořicí A1,8
       Plněná kapsa pórková s tofu A1,6
       Pickles (kvašená zelenina) z bílého zelí /B/
       Tortilla plněná pečenou zeleninou s balkánským sýrem A1,6,7,10
    • Středa 21.11.2018
    • polévka: BorščA6
      hlavní jídlo: Stroganoff se sójovými nudličkami s rýží basmati A6,10
       Mrkvové placičky s římským kmínem podávané se zeleninovým kuskusem a nakládanou řepou A1
      velký salát: Cizrnový s pečeným květákem, s tahini-kaparovým dresinkem A11
      dezert: Medovo-ovesné kuličky s praženými mandlemi A1,8,11
      výrobky: Plněná kapsa pórková s tofu A1,6
       Pickles (kvašená zelenina) z bílého zelí /B/
       Vegeburger s červenou řepou a balkánským sýrem A1,6,7,10
    • Čtvrtek 22.11.2018
    • polévka: Zelňačka s dýní a kapustou, červenou čočkou
      hlavní jídlo: Dýňovo-bramborové noky s pečeným lilkem a cuketou v rajčatové omáčce se sýrem Gran moravia A7
       Sekaná z hlívy ústřičné s lepenicí a dresinkem A1,6,10
      velký salát: Těstovinový s fenyklem, olivami, sušenými rajčaty a mandlemi A1,8
      dezert: Jáhlový krém s malinovou polevou A6
      výrobky: Plněná kapsa pórková s tofu A1,6
       Pickles (kvašená zelenina) z bílého zelí /B/
       Tortilla plněná pečenou zeleninou s balkánským sýrem A1,6,7,10
    • Pátek 23.11.2018
    • polévka: Hrášková A6
      hlavní jídlo: Francouzské brambory s tempehem a se salátem z kysaného zelí A6
       Červená čočka s květákem a pečenou dýní na pepři s kulatozrnnou rýží se sezamem A11
      velký salát: Z rýžových nudlí se zeleninou a pečeným tofu na zázvoru A6
      dezert: Jáhlový krém s malinovou polevou A6
      výrobky: Plněná kapsa pórková s tofu A1,6
       Pickles (kvašená zelenina) z bílého zelí /B/
       Tortilla plněná pečenou zeleninou s balkánským sýrem A1,6

vhodné pro bezlepkovou dietu
Změny jídelního lístku vyhrazeny.
© VEGIT-POINT 2011-2017, poslední změna: 2.ledna 2017 v 16:00