Jídelní lístek

20.leden - 24.ledenTisk
4.týden 2020
    • Pondělí 20.1.2020
    • polévka: Dýňový krém
      hlavní jídlo: Rizoto špenátové s pečenými kousky marinovaného tofu A6
       Karbanátky zeleninové s bramborovou kaší A1,6
      velký salát: Z pečené dýně se špaldou a balkánskám sýremA1,7
      výrobky: Muffin višňový s čokoládou A1
       Pickles (kvašená zelenina) z bílého zelí
       Tortilla plněná pečenou zeleninou s balkánským sýrem A1,6,7,10
    • Úterý 21.1.2020
    • polévka: Bramboračka A9
      hlavní jídlo: Cizrnová korma /indická omáčka s mandlemi a kokosem/, s rýží basmati A8,10
       Svíčková s pečeným seitanem a celozrnným knedlíkem A1
      velký salát: Z rýžových nudlí s brokolicí, červenou paprikou a tofu na zázvoru A6
      výrobky: Muffin višňový s čokoládou A1
       Plněná kapsa zelná s uzeninou A1,6
       Pickles (kvašená zelenina) z bílého zelí
       Tortilla plněná pečenou zeleninou s balkánským sýrem A1,6,7,10
    • Středa 22.1.2020
    • polévka: Čočková s rajčaty
      hlavní jídlo: Květák s cuketou a fenyklem zapečený bramborovou kaší s pečeným česnekem A6,10
       Plněné závitky zelné s rajskou omáčkou a zeleninovým kuskusem A1,6
      velký salát: Z červené řepy s čočkou beluga a pečenými žampiony s majonézovým dresinkem A6,10
      dezert: Datlovo-arašídová kulička A5
      výrobky: Plněná kapsa zelná s uzeninou A1,6
       Pickles (kvašená zelenina) z bílého zelí
       Tortilla plněná pečenou zeleninou s balkánským sýrem A1,6,7,10
    • Čtvrtek 23.1.2020
    • polévka: Hrášková A6
      hlavní jídlo: Řízky z hlívy ústřičné s bramborovým salátem s červenou řepou A1,6,10
       Fricasse (krémová omáčka z kešu) s dýní, květákem, žampiony a baby špenátem, s jasmínovou rýží A8
      velký salát: Těstovinový s brokolicí a cherry rajčaty, s pečenou dýní a tempehem a bazalkovým dresinkem A1,6,10
      dezert: Drobenkový koláč s hruškou a kakaem A1
      výrobky: Plněná kapsa zelná s uzeninou A1,6
       Pickles (kvašená zelenina) z bílého zelí
       Bramborový salát s červenou řepou 250 g A6,10
       Tortilla plněná pečenou zeleninou s balkánským sýrem A1,6,7,10
    • Pátek 24.1.2020
    • polévka: Špenátový krém A6
      hlavní jídlo: Moussaka - zapečený lilek se zeleninovým ragú s čočkou, zapečená bešamelem A6
       Fusilli s dýňovou omáčkou se zázvorem, s pečenými kousky zeleniny, sypané dýňovým semínkem A1
      velký salát: Kuskusový salát s pečeným květákem a dýní, červenou paprikou a červenými fazolemi A1,10
      dezert: Drobenkový koláč s hruškou a kakaem A1
      výrobky: Plněná kapsa zelná s uzeninou A1,6
       Pickles (kvašená zelenina) z bílého zelí
       Tortilla plněná pečenou zeleninou s balkánským sýrem A1,6

vhodné pro bezlepkovou dietu
Změny jídelního lístku vyhrazeny.
© VEGIT-POINT 2011-2019, poslední změna: 2.ledna 2019 v 8:00