Jídelní lístek

22.květen - 25.květenTisk
21.týden 2018
    • Úterý 22.5.2018
    • polévka: Čočková s rajčaty
      hlavní jídlo: Batátové karí s cuketou a hráškem s jasmínovou rýží A10
       Zelenina se sušenými rajčaty a bílými fazolemi zapečené s bazalkovou kaší A6,9,10,12
      velký salát: Kuskusový s peč. paprikou, lilkem a cuketou s cizrnou A1
      výrobky: Muffin kávový s lískovými ořechy A1,8
       Vegeburger s rostlinou uzeninou, rajčaty, salátem a dresinkem A1,6
    • Středa 23.5.2018
    • polévka: Pórková A6
      hlavní jídlo: Rizoto se sušenými rajčaty, pečeným lilkem a cuketou, sypané praženou slunečnicí A6,8
       Hummus s grilovanou zeleninou a pita chlebem A1,6,12
      velký salát: Brokolicový s okurkou a jarní cibulkou ve sladkém chilli dresinku A6,11
      výrobky: Muffin kávový s lískovými ořechy A1,8
       Pikantní tortilla s pečenou zeleninou a rajčatovou salsou A1
    • Čtvrtek 24.5.2018
    • polévka: Pastinákový krém s kokosovým mlékem a semínky koriandru A9
      hlavní jídlo: Výpečky z hlívy ústřičné se špenátem a jáhlovo-bramborovým knedlíkem A6
       Kofty s rajskou omáčkou a pečenou polentou A1,9
      velký salát: Z rýžových nudlí s květákem, brokolicí a karotkou, s arašídovým máslem a limetkou A5,11
      dezert: Jáhlový krém s malinovou polevou A6
      výrobky: Vegeburger s červenou řepou a balkánským sýrem A1,7
    • Pátek 25.5.2018
    • polévka: Minestrone s čočkou a batáty A9
      hlavní jídlo: Francouzské brambory s tempehem a salátem z kysaného zelí A6
       Červená čočka s pečenou zeleninou a rýží basmati
      velký salát: Z pečené dýně se špaldou a balkánským sýrem A1,7
      dezert: Jáhlový krém s malinovou polevou A6
      výrobky: Tortilla plněná pečenou zeleninou, kuskusem, salátem s dresinkem A1,6,10

vhodné pro bezlepkovou dietu
Změny jídelního lístku vyhrazeny.
© VEGIT-POINT 2011-2017, poslední změna: 2.ledna 2017 v 16:00